(+4) 0745012880 Memorandumului 17, Cluj-Napoca

Politica de Confidentialitate

Datele cu caracter personal colectate de SC GREEN COPY SRL

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:

Date necesare pentru eliberarea facturilor, livrarea produselor, comunicare:

Numele Firmei / Numele si Prenumele, date de identificare (CNP, CI, CUI, CIF, J), adresa facturare, adresa de livrare, numar de telefon si adresa de email.

Cine are acces la datele tale si cum le stocam – politica de confidentialitate

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.

La datele tale au access:

Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de support tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.

Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in Bucuresti ( Hosterion) indeplinind cele mai stricte criterii de securitate.

Cat timp procesam datele personale?

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date. In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

Alte drepturi pe care le aveti

Aveți dreptul legal în conformitate cu legea privind protecția datelor, la o copie a tuturor informațiilor despre dumneavoastră. La cerere, vă vom furniza o copie a acestor informații. De asemenea, aveți dreptul de a corecta erorile din aceste informații și de a solicita blocarea și ștergerea datelor incorecte sau inexacte. De asemenea, aveți dreptul de a împiedica prelucrarea informațiilor dumneavoastra personale din motive legitime legate de situația dumneavoastra particulară; aveți dreptul să împiedicați utilizarea oricăror informații personale în scopuri de marketing direct.

Modificări la această politică de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi modificată din când în când. Vom publica orice versiune revizuită a Politicii de confidențialitate pe site-ul Web Green Copy SRL.

Date de contact

Vă rugăm să trimiteți orice întrebări, nelamuriri sau comentarii pe care le aveți despre această Politică de confidențialitate sau despre orice solicitări referitoare la datele dumneavoastra personale prin e-mail la info.greencopy@gmail.com.

Ultima revizuire: aprilie 2020