RICOH MP C3003

RICOH MP C3003 este multifuncțional

Produsele (MFP) sunt concepute pentru a lucra așa cum dorești. Acesta combină producția de înaltă calitate, de culoare completă cu capacități de creștere a productivității, astfel încât să puteți utiliza o gamă mai largă de informații într-un mod nou.

Pachet cu versatilitate avansată și funcții de economisire a energiei într-un design care economisește spațiu, este ideal pentru birouri cu ritm rapid, cu sarcini mari de muncă. Alegeți-l ca principal sistem pentru grupul de lucru sau ca parte integrantă a Ricoh Managed Document Services (MDS).

• De înaltă performanță și comoditate într-un design liniștit și compact

• Conectivitate mobilă pentru un flux de lucru mai rapid și mai eficient

• Controale intuitive și familiare pentru performanțe versatile și multifuncționale

• O singură soluție pentru imprimarea, copierea, scanarea și trimiterea prin fax mai inteligentă

• O performanță ecologică măsurabilă, economisește energie, reduce consumul și scade costurile de exploatare


Producție rapidă și fiabilă

Această serie puternică și inovatoare de MFP oferă monocrom de înaltă calitate sau o culoare de ieșire de până la 60 ppm pentru un randament incredibil. Ricoh MP C3003 și MP C3503 dispun de o inversare automată de 100 de foi Document Feeder (ARDF) în timp ce MP C4503, MP C5503 și MP C6003 vin standard cu un document de trecere unică de 220 de foi Feeder (SPDF) pentru scanare duplex de 180 ipm în ritm rapid. Selectează Finisher intern * pentru a economisi spațiu sau pentru a alege dintr-o gamă largă de finisoare externe pentru a accelera fluxul de lucru.

Funcționalitatea făcută pentru a arăta ușor

Finalizează chiar și cele mai complexe sarcini cu ușurință. Panoul de control înclinabil de 9 inci, plin de culoare, vă permite să accesați cu ușurință o serie de caracteristici. Îndepărtați rapid alimentele de hârtie urmând ghiduri animate sincronizate sau lumini LED care ajută la identificarea problemei. În plus, funcția Auto Drawer se completează prin retragerea tăvii de hârtie.

Performanță

Ricoh MP C3003 poate imprima de pe mai multe dispozitive mobile, inclusiv smartphone-uri, tablete sau laptopuri, fără drivere specifice dispozitivului, pentru un drum incredibil și comod. Software-ul serverului poate fi instalat pentru a ajuta la îmbunătățirea productivității mobile fără a compromite securitatea datelor, documentelor sau utilizatorilor. În plus, utilizatorii pot imprima JPEG-uri, TIFF-uri și PDF-uri folosind o unitate USB sau un card SD.


Acolo unde puterea satisface comoditatea

Cu un procesor puternic și RAM amplu, Ricoh MP C3003 permite întregului dvs. grup de lucru sa producă o ieșire impresionantă și rapidă. Raționalizarea fluxului de lucru și simplificarea execuției cu controale avansat administrative, cotele pot fi setate pentru a limita rezultatele pentru utilizatori sau grupuri de lucru specifice.

Când calitatea este prima alegere MFP se recalibrează pe măsură ce documentele sunt procesate pentru o mai mare stabilitate cu deteriorarea minimă a culorii. Fiecare pagină este livrată cu o culoare vibrantă și accesibilă folosind brevetul PxP®

  • EQ toner de până la 1200 dpi
  • Stocuri mai groase de hârtie de până la 300 g / 110 lb. Hârtie
  • Capacitate uimitoare de 4.700 de coli cu surse opționale și tava de hârtie standard
  • Opțiunea SRA3 / 12.6 “x 17.7” oferă suport intern