Ricoh MP 2553

Ricoh MP 2553 vă ajută să imprimați, să copiați, să partajați și să securizați o gamă mai largă de documente. Folosiți-l ca un portal de informații și conectați-vă la servicii și aplicații cloud direct de la panoul de operare. Cu o serie de funcții avansate de gestionare a documentelor, ambalate într-un design economic și ecologic, este ideal pentru orice birou sau grup de lucru care caută să eficientizeze fluxul de lucru și să îmbunătățească puterea de creație – dimensiunile pot ajunge pana la 11 “x 17”. Indiferent dacă este folosit ca sistem primar sau ca sistem parte integrantă a strategiei Ricoh Managed Document Services (MDS), acest MFP personalizabil ajută la îmbunătățirea productivității și la reducerea costului total pentru orice organizație.

• Produce până la 33 de imprimeuri / copii monocrome pe minut

• Proiectat pentru a simplifica fluxul de lucru și a îmbunătăți productivitatea fără a crește dimensiunea amprentei

• Gestionează mai multe sarcini cu manipulare flexibilă

• Susține operațiuni eficiente din punct de vedere al costurilor cu eficiență de economisire a energiei


Performanță excepțională

In mod constant Ricoh MP 2553 poate ține pasul cu dvs; cerințele aglomerate ale întregului grup de lucru fără a compromite viteza sau performanța. Cu un procesor puternic de 533 MHz, 1,5 GB RAM și un HDD de 250 GB, se integrează perfect în interiorul oricărui mediu – inclusiv Windows, Macintosh, Citrix, SAP, UNIX, AS / 400 și altele. Presetarea cu un singur clic, condusă de pictogramă. Driverul de interfață de utilizator PCL6 simplifică lucrările de imprimare pentru ieșirea rapidă până la 600 dpi. Controalele administrative avansate permit stabilirea cotelor și a limitelor producției. Pentru utilizatori sau grupuri de lucru specifice. Acest lucru poate ajuta organizația dvs. să reducă costurile de operare în timp.

Scanează cu comoditate

Partajați informații critice în mod eficient cu opțiuni avansate ușor de utilizat capabilități de scanare. Scanați în alb-negru în PDF, TIFF sau formatele JPEG. Apoi împărtășește-le imediat prin Scanare la Fișier/Funcție folder/URL/FTP/e-mail. Compresează dimensiunile fișierelor pentru mai multe scanări complexe și trimiteți-le ușor fără a compromite imaginea/calitate. Gestionarea distribuită a scanării (DSM) oferă servicii centralizate de scanare care automatizează multe sarcini în timp, permisiuni și reguli care accelerează livrarea.

Ricoh MP 2553 oferă opțional încorporat OCR, astfel încât utilizatorii pot prelua documentele rapid, căutând anumite cuvinte în text PDF în maximum a 14 limbi. Această caracteristică convenabilă poate detecta, de asemenea, paginile goale și le poate elimina automat pentru a reduce risipa.


Gestionarea inteligentă și sigură a documentelor

Protejați informațiile sensibile

Cât de vulnerabile sunt datele organizației dvs? Încălcările de securitate pot compromite informațiile critice în orice moment și sunt scumpe și consumă timp pentru rezolvare. Ricoh oferă o serie de securitate a tehnologiiei care vă ajută să vă protejați informațiile la toate nivelurile. Ricoh MP 2553 include autentificarea utilizatorului pentru a preveni accesul neautorizat la funcțiile cheie și la cele a propriei informații. Cu această tehnologie, documentele pot fi stocate la MFP și eliberat după ce utilizatorii autorizați se autentifică la dispozitivul cu un nume de logare de utilizator și o parolă sau cu un ID card care este trecut de cititorul de carduri opțional. Dispozitivul poate de asemenea, suprascrie automat datele de pe hard disk și oferii protecție de criptare pentru a ajuta la protejarea împotriva hackerilor.

Fax rapid, la prețuri accesibile, fără hârtie

Gestionați fluxul de lucru fax rapid și convenabil. Trimiteți sau primiți faxuri în format electronic cu fax prin Internet. Sau utilizați faxul LAN pentru a transmite direct la un computer. Faxul Super G3 este disponibil și el pentru livrare rapidă la numere de fax convenționale. Cu telecomanda Opțiune Fax, utilizatorii pot trimite și primi documente fax de la oricare dispozitiv conectat în flota dvs. – chiar și cele fără opțiuni de fax – prin trimiterea acesteia prin Ricoh MP 2553. Acest lucru minimizează costurile de linie telefonică și plăci de fax suplimentare.

Încurajarea administrării mediului

Ricoh MP 2553 este durabil, eficient din punct de vedere energetic. Acesta este motivul pentru care a fost conceput Ricoh MP 2553 pentru a utiliza mai puțină putere. Proiectat pentru a fi unul singur a celor mai mici valori tipice de consum de electricitate (TEC) în industrie, îndeplinește toate noile criterii ENERGY STAR v2.0. De asemenea, organizațiile pot programa dispozitivul pentru a porni sau pentru a opri, în timpul perioadelor de oprire specificate, inclusiv în weekend sau prânz, pentru a economisi și mai multă energie.